Pirton Courtyard Garden

img_1054-2Where: The village of Pirton near Hitchinimg_0407

Who: A  young family

Why: 1. To transform a small, neglected garden into an inviting garden to relax and socialise in. 2. To replace the lawn with paving and gravel for easy maintenance. 3. To create two areas for seating and eating. 4. To use modern, architectural plants with a restricted colour palette.

ac4-2ac-5ac6

Materials used: Indian Sandstone & Caledonian Cobbles

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s