Contemporary Garden Eyeworth

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

DT2Where: A large back garden in the village of Eyeworth, Bedfordshire.  Who: A family with two teenage children. Why: 1. To convert a redundant vegetable patch into an area for entertaining and having fun with the hot tub. 2. To create somewhere fixed in the garden to eat and BBQ. 3. To use contemporary materials and planting. 4. To bring a bold and inviting space that would be a focal point into the existing garden.

DT3.jpgOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERADT4.jpg

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s