Contemporary Garden Hitchin

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAWhere: A back garden in Hitchin. Who: A family with two teenage children. Why: 1. To take a north facing garden and re-design it into a place to relax and socialise in.  2. A bold angular shape was used for the patio and cedar trellis . 3. The garden was then re-planted  throughout with shrubs and grasses to add texture and be easy to maintain.OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERABess 9

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s